Mim'lendim! Hangisini Tercih Edersin?

Herkese Merhaba,

Blog konusunda daha çok yeni olduğum için bilmediğim pek çok şey var. Geçenlerde yeni bir şey daha öğrendim; mim. Sonbae'm olarak gördüğüm blog yazarı sevgili diaryofmeri.blogspot.com beni mimlemiş. Yazıyı görünce biraz korkmuş olabilirim çünkü sorular acayip zor. Hele benim gibi kararsız bir insan için iki zor seçenek arasında kalmak elbette korkutucu 😅 Bakalım ortaya nasıl bir mim yazısı çıkacak. O zaman buyrun hep birlikte görelim 😊

Hangisini tercih edersin? Uçabilme yeteneğinin olmasını mı, su altında nefes alabilmeyi mi?


Bulutlara sevdalı biri olarak elbette uçabilme yeteneğimin olmasını isterdim. Ayrıca dilediğin yere metrobüs gibi tıklım tıklım araçlarla gitmek yerine uçarak sakin sakin gidebilmek harika olurdu.

Hangisini tercih edersin? Sonsuza dek etrafının kitaplarla çevrili olmasını mı, evcil hayvanlarla çevrili olmasını mı?


Evimde bir hayvan beslemek benim için zor bir seçenek. Mesela evinde bir sürü kedi besleyen insanlara hayranım ama asla onlardan biri olamam yani en azından şimdilik böyle düşünüyorum. Sonsuza dek etrafımın kitaplarla çevrili olmasını isterdim.

Hangisini tercih edersin? Büyük ellere sahip olmayı mı, büyük ayaklara sahip olmayı mı?


Düşünmeden cevaplarsam eğer; büyük ayaklarım olursa yürürken daha az adımla daha çok mesafe kat edeceğimden büyük ayakları tercih ederim. Ama üstüne biraz düşünsem fikrim değişebilir o yüzden bir sonraki soruya geçiyorum hemen.

Hangisini tercih edersiniz? Geriye kalan hayatının tamamında çay içmeyi mi, kahve içmeyi mi?


Kahveyi yalnızca kırk yıl hatırı var diye içiyorum. Ama çaysız olmaz hele hele kahvaltı asla olmaz. İyi ki çay var ^^

Hangisini tercih edersiniz? Saçsız, tüysüz (kaşlar ve kirpikler dahil) olmayı mı yoksa çok kıllı olmayı mı?

Ama bu gerçekten çok zor bir soru! Pas diyebiliyor muyuz? 😅
Eğer sürekli uzamayacak ise çok kıllı olmayı tercih ederdim. Ama yok uzamaya devam edecek ise tüysüz olmak... Neyse ya kesin bir karara bağlanamadı bu sorunun cevabı, en iyisi pas!

Hangisini tercih edersin? Sınırsız döner mi, kokoreç mi?

Kokoreç daha önce tatmadım o yüzden cevabım döner. 

Hangisini tercih edersin? Ölüm saatini bilmeyi mi yoksa nasıl öleceğini bilmeyi mi? (Ölüm tarihini ve şeklini değiştiremiyorsun.) Neden?


Geldik zurnanın zönk dediği soruya. Bu soru üzerine epey düşündüm ve ölüm tarihini bilmenin ölüm şeklini bilmekten daha iyi olabileceğine karar verdim. Eğer ölümün çok acı bir şekilde olacaksa bunu öğrendikten sonra her an aklından çıkmaz ve asla ölene dek hiçbir şeyden keyif alamaz hale gelirsin. Ama ölüm tarihini bilmek hayatını olumlu yönde düzene sokmak ve hayatının geri kalanında daha anlamlı ve faydalı işler yapmak adına bir fırsat olabilir. Bu soru öyle derin ki bir yazı konusu dahi olabilir.

Hangisini tercih edersin? 500 yıl gelecekte yaşamayı mı, 500 yıl geçmişte yaşamayı mı?

Bence 500 yıl geçmiş tam bana göre. İçinde bulunduğum çağın bana uygun olmadığını hissettiğim anlar çok.

Hangisini tercih edersin? Her yıl yenilenen tek seferlik uluslararası bir uçuş bileti mi yoksa                                                     yurt içinde geçerli sınırsız uçak bileti mi?



İşte en zor sorulardan biri de bu. Eğer düzgün bir işim olursa yurt içinde belli aralıklarla çeşitli yerlere seyahat edecek maddi imkanım olur. O yüzden senede bir olsun ama yurt dışı olsun 😅

Hangisini tercih edersin? Dişsiz olmayı mı yoksa saçsız(kel) olmayı mı? Neden?

Dişsiz olmak beni şu hayatta en korkutan şeylerin başında geliyor. Saçsız olmayı yeğlerim.


Bu soruyla yazının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Çok keyifli oldu ama tahmin ettiğimden daha uzun sürdü yazması 😂 Umarım keyifle okursunuz... Bu yazıyı yazmama vesile olduğu için sonbae'me teşekkürlerimi iletiyorum 😊

Sağlıcakla ve sevgiyle kalın... 💝






Yorumlar

  1. miminiz çok güzel olmuş ama üsteki yorumları silin bence :D

    YanıtlaSil
  2. Süper olmuş canım☺️bazı soru ve cevaplarda güldürdü insanı bu mim☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim ^^ kesinlikle çok eğlenceliydi

      Sil

Yorum Gönder